Cazare Casa Stefan 23 August

Cazare Casa Stefan Va oferim cazare la Casa Stefan ce se afla in localitatea 23August, situata la 10km de Mangalia, 3km de Olimp si 5km de Costinesti. Casa Stefan va pune la dispozitie 4 camere decomandate, aer conditionat, baie cu cada, bucatarie, sala de servit masa, foisor, spatiu de joaca pentru copii, terasa. Va mai […]Score: 3.6 (5 votes cast)

Posted on: 18 May 2017 | 10:02 pm

Cazare Vila Casa Dalia Bran

Cazare Vila Casa Dalia Bran Situata in Bran Poarta, la doar 5 minute de mers pe jos fata de Castelul Bran, Casa Dalia va ofera cazare intr-o zona linistita oferind o priveliste deosebita a muntilor Bucegi. Casa Dalia este mai mult decat un spatiu de oaspeti, este o casa dedicata dumneavoastra. Vila Casa Dalia Bran este […]Score: 5.0 (11 votes cast)

Posted on: 27 December 2013 | 4:00 am

Cazare Apartament Adrian Mangalia

Cazare Apartament Adrian Mangalia Va oferim pentru sezonul estival in zona centrala dar linistita in apropiere de Sanatoriul Balnear Mangalia Cazare la Apartament Adrian din Mangalia 2(doua) Camere in apartament(regim gazda)chiar si 3camere(prin exceptie), baie separata cu apa calda(apartamentul are 2 bai), acces la bucatarie moderna (frigider,aragaz,vesela,tacamuri), internet prin wireless – situat in imediata vecinatate […]Score: 5.0 (6 votes cast)

Posted on: 13 July 2013 | 3:01 am

Cazare Casa Camelia 2 Mai

Casa Camelia din Statiunea 2 Mai situata la circa 10 minute de mers pe jos pana la plaja, va ofera cazare intr-un ansamblu de 2 camere. Pentru petrecerea unei vacante cat mai reusite, Casa Camelia din Statiunea 2 Mai dispune de urmatorele dotari: Paturi matrimoniale in fiecare camera Cablu-tv 1 Baie separata pentru cele  camere […]Score: 5.0 (5 votes cast)

Posted on: 2 July 2013 | 2:25 am

Cazare Vila Casa SunFlower Venus

Vila Casa SunFlower Venus pune la dispozitia turistilor 10 camere dispuse pe 2 nivele. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus(apa calda in permanenta), frigider, televizor – cablu si terasa. Vila Casa SunFlower Venus beneficiaza de parcare, foisor, loc de joaca pentru copii, bucatarie de vara, gratar si loc de luat masa. Vila […]Score: 5.0 (11 votes cast)

Posted on: 1 May 2013 | 3:01 am

Sanatoriul Balnear Hotel Callatis Mangalia

Cazare Particulara ieftina (camere, garsoniere, apartamente, case, vile) foarte aproape de Sanatoriul Balnear Hotel – Callatis Mangalia , puteti gasi la telefon: 0748.881.847. Situat pe faleza, la 50 m de plaja mare din Mangalia, Sanatoriul Balnear Hotel Callatis Mangalia dispune de un Hotel de 2 stele, cu capacitatea de cazare 300 locuri, o sectie clinica cu 50 […]Score: 4.8 (11 votes cast)

Posted on: 10 December 2012 | 9:48 am

Inscriere vile si pensiuni

Inscriere vile si pensiuni – Inscriere Unitate Cazare: Pentru inscrierea unei unitati de cazare pe site-ul CazareParticulara.ro invitam proprietarul unitatii de cazare sa isi deschida cont de utilizator pe site-ul nostru prin completarea formularului ce se gaseste AICI. Dupa deschiderea contului de utilizator, va rugam sa completati formularul de adaugare oferta cazare ce se gaseste […]Score: 5.0 (8 votes cast)

Posted on: 6 March 2012 | 1:26 am